Rooftop Studio Rosso

Галерија

Опис

Комотно модерно уредено студио во центарот на градот. Студиото е сосема ново опремено со телевизор со рамен екран со кабелски канали, Wi-Fi, климатизација и комплетно опремена кујна со сите потребни удобности за краток престој. Апартманот се наоѓа на 6-тиот кат на станбена зграда со целосно функционални лифтови, влезна врата која се отвара со шифра, со што имате совршена безбедност.